България не успя да се класира за финала на Евровизия. В

...
България не успя да се класира за финала на Евровизия. В
Коментари Харесай

Провал: България не се класира на финала на Евровизия ВИДЕО

България не съумя да се класира за финала на Евровизия. В първия полуфинал на песенния конкурс участваха 17 страни, 10 от които не престават до финала.

Страната ни се показа с песента Intentions, изпълнявана от Intelligent Music Project. В състава на групата влизат вокалистът на Rainbow - Рони Ромеро, " ветеранът " на състезанието - Стоян Янкулов-Стунджи, както и Славин Славчев, Димитър Сираков и Бисер Иванов. Те обаче не събраха задоволително гласове, с цел да продължат напред.

Музикалният план се хареса в залата, а коментаторът на телевизия Rai Uno отбеляза, че българите имат доста прелестно театрално наличие. Сред специалните ефекти в нашата песен бе триметрово „ звуково ядро “, ситуирано на сцената.



За финала се класираха представителите на Швейцария, Армения, Исландия, Литва, Португалия, Норвегия, Гърция, Украйна, Молдова и Нидерландия. Вторият полуфинал ще се организира в сряда, на него ще се явят още 18 страни.

Тази година събитието се организира в Торино, а победителят ще стане явен на 14 май.

Kalush Orchestra от Украйна са посочени като безспорни фаворити с песента Stefania, отдадена на майката на един от музикантите. Мъжката хип-хоп група комбинира етнически претекстове с съвременен тон, реализиран с обичайни фолклорни принадлежности, написа „ Сега “. Много от участниците във вечерта носеха украински знаменца или костюмите им бяха решени в жълто и синьо - цветовете на националния байрак на Украйна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР